Amenajari interioareDormitorLiving

Trenduri covoare 2020

Distribuie articolul

Chiar daca acest inceput de an a fost unul diferit, ne-a ajutat sa observam mai mult si mai bine lucrurile din jurul sau, din interiorul casei noastre.

Suntem convinsi ca majoritatea ati facut mici modificari acasa pentru a va simti mai bine iar pentru cei care inca faceti asta, articolul va este dedicat.

Stilul Antique

Este din nou in trend, sunt covoarele acelea multicolore, in culori bogate, inspirate  din designul Islamic. Acestea sunt ideale pentru a crea accente in incapere, se potrivesc cu stiluri si culori diferite. Datorita notelor cu origini nomade si culori mai puternice adauga o vibratie etnica rece in orice spatiu.

Stilul Vintage,

La fel de popular si in acest an, este povestea de success recenta in ceea ce priveste tendintele de decorare pe tot globul.

Covoarele de acest tip au un design ponosit,aratand putin uzate insa acest lucru nu le face mai putin frumoase. Am ales sa va prezentam un articol din colectia Isfahan –Model Leah, culoare de baza de crem cu accente de gri si  roz prafuit. Ne este drag atat noua cat si clientilor.

Stilul Nature

Stilul inspirat din natura este la mare cautare in anul 2020.

Odata cu evolutia  designului  Biophilic atat de puternic din ultima perioada, toate modelele inspirate  din motive naturale, tind sa aduca verdeata in casele noastre. Alegeti modelele natural abstracte, culori inspirate de natura, cum ar fi bej, verde, albastru.

Covoarele rotunde

Va invitam sa luati in considerare si alte forme de covoare si sa lasam la o parte cele traditionale, dreptunghiulare. Avem in portofoliu covoare circulare, ovale si neregulate. Acestea pot da un farmec aparte oricariu spatiu.In plus, o forma rotunda poate fi ideala in spatiile care nu sunt atat de mari.

 

Covorul pe care l-am ales are un design elegant in nuante de negru si alb ce poate fi plasat in zonele  mai putin conventionale ale camerei de zi.

Stilul damasc

este sigur anul potrivit pentru a alege un decor mai maximalist acasa. Tiparele bogate precum damascul vor fi una dintre cele mai frumoase optiuni de explorat atunci cand alegeti un  nou covor in locuinta.

Cu modul lor puternic si super decorativ, cu siguranta pot da o noua stralucire sufrageriei.

Modelul ales are un efect ponosit care il face mai putin stralucitor, in timp ce paleta sa de negru si alb, il aliniaza la ultimele tendinte.

Stilul clasic

In sfarsit pentru anul puteti, de asemenea sa luati in considerare reutilizarea acelui covor din zona clasica care vi s-a parut mereu atat de demodat. Jocul cu diferite stiluri si  varste, prin amestecarea si potrivirea diferitelor modele pentru interioare mai electrice si mai interesante, va fi o tendinta cheie si pentru viitor.

Un design clasic de covoare, daca este asortat cu un mobilier pe masura, poate aduce un aspect total diferit covorului in sine.

Cele pe care noi le-am ales au motive florale cu un decor de medalion si este intr-adevar clasic, insa paleta il face si cu adevarat modern. Motivele florale abstracte se amesteca in culori diferite pe diverse fundaluri de crem, verde , rosu.

Lasă un comentariu

− 2 = 7