Amenajari interioareCuloriDormitorLiving

Ce covor sa aleg pentru a aduce echilibrul in casa mea?

Distribuie articolul

Ti-ai imagint vreodata cum poate un simplu decor din casa sa iti schimbe starea de spirit? Sau cum poate un covor sa schimbe incaperea in care este folosit si automat starea ta?

Fie ca alegem un model clasic sau unul modern, acesta ne reprezinta.

De multe ori cand pasim in casa dupa o zi de munca, unul dintre primele lucruri de care ne lovim, sunt covoarele.Termenul de “covor” deriva din cuvantul latin  ”carpere” care inseamna “a smulge”. Covorul are aceiasi radacina latina ca si “carpe diem” care inseamna “Traieste clipa”. Alege sa traiesti clipa si paseste in lumea covoarelor din lana. Alege un covor de calitate, dens, creat de designeri special pentru tine.

Este pur si simplu magic! Imagineaza-ti livingul casei tale fara covorul pe care l-ai ales cu atata grija. Ai ales acest covor dintr-o multitudine de modele, ai studiat oferta online, ti-ai batatorit talpile pantofilor in cautarea celui mai frumos, care sa se potriveasca cu mobilierul ales, canapeaua sau zugraveala.

Noi, cei din echipa Startdecor ne gandim la talpile tale care si doresc sa fie rasfatate. Iata cateva idei de avut in vedere.

2 in 1 clasic si modern

Daca iti doresti un model clasic dar care sa aiba si o tenta de nou, alege modelul Walla din colectia Isfahan. Este ideal pentru un living luminos de tip open space.

covor din lana walla

 Iubesti natura?

Daca iubesti natura si iti doresti sa fie mereu aproape de tine, alege modelul Elish – colectia Isfahan. Poate fi o pata de culoare in casa ta care se imbina perfect cu decorul scandinav.

covor din lana model natura

Inclini spre Clasic?

Acel stil care nu se demodeaza niciodata, care te duce in trecut insa cu ajutorul accesoriilor moderne te tine in prezent? Clasicul inseamna echilibru, bun gust, seriozitate si confort. Daca te caracterizeaza toate acestea iti recomandam modelul de covor Damore din colectia Diamond.

covor de lana model persan clasic

Sau poate preferi stilul vintage?

Este ceva deosebit, un stil care predomina in amenajarile interioare. Puternic ancorat in trecut, uimeste prin abordare si originalitate. Este elegant, romantic si primitor. Alege covorul Leah din colectia Isfahan.

covor de lana vintage

Samarald = unicitate

In acest caz iti recomandam modelul de covor Alisja, este un model abstract in diferite nunante de verde smarald si crem, potrivit pentru camera de zi sau dormitor. Artistii care creaza arta abstracta se concentreaza asura calitatilor vizuale precum forma, culoarea, textura si scara in arta lor nonreprezentativa.

covor lana model abstract

 

Ti-a fost folositor acest articol? Raspunde-ne printr-un comentariu.

 

Lasă un comentariu

51 + = 57