Uncategorized

Semineul electric – Consum mic si căldură pe o suprafață rezonabilă

Distribuie articolul

În zilele noastre nu mai trebuie să neapărat să demonstrăm avantajele oferite de un șemineu în locuința noastră, indiferent de tipul de șemineu ales. Nimic nu este mai plăcut decât să te încălzești cu ajutorul unui șemineu electric și să trăiești într-o atmosferă cozy, mai ales în sezonul rece. Vrei să achiziționezi și tu un șemineu, însă nu știi ce să alegi dat fiind varietatea de modele existente pe piață? Citește mai departe motivele care te-ar putea determina să optezi pentru un șemineu electric în detrimentul unui șemineu pe lemne sau pe gaz.

Șemineul electric – mai accesibil ca preț și mai ușor de utilizat

Șemineul electric este un șemineu care funcționează pe bază de electricitate. Cu alte cuvinte, nu va trebui să cumperi lemne pentru a-l putea folosi. Un lucru ce facilitează utilizarea sa și prezintă costuri mai reduse, consumul unui șemineu electric pe modul de efect 3d fiind de aproximativ 10W/oră, asadar mai mic decât cel al unui bec economic. Pe modul de încălzire un șemineu electric nu e chiar cea mai rentabilă soluție, acesta consumând aprox 1.5 KW/oră, iar suprafața pe care o poate încălzi un șemineu electric este de aproximativ 25 mp.

Șemineul electric are un preț mai mult decât accesibil, chiar și un model din gama premium – șeminee albe electrice, cu sunete care imită arderea lemnului și vizualizarea 3D a acesteia. Spre deosebire de un șemineu pe gaz sau pe lemne, șemineul electric prezintă o logistică mai simplă, este mai ușor de folosit și de instalat. Poate fi instalat în orice încăpere fără să fie necesară intervenția unui tehnician, totodată poate fi lipit pe un perete sau poate fi încastrat. Nu ocupă mult loc ceea ce îți conferă o flexibilitate enormă în alegerea amplasării. Prin urmare poate fi instalat în orice condiții. În plus, șemineul electric nu necesită niciun efort de întreținere.

Semineu Larsen white
Semineu electric alb – Larsen

Șemineul electric oferă un design atrăgător

Șemineul electric prezintă un design atrăgător, punând în evidență încăperea în care este instalat. Asta datorită multiplelor opțiuni de personalizare de care dispune. Cu aceste opțiuni, ai posibilitatea de a modifica designul și concepția șemineului pentru a-l adapta stilului arhitectural al încăperii și gusturilor tale. Șemineul electric va oferi o notă de modernitate locuinței tale, o alură mai sofisticată.

Semineu electric Magna alb
Magna white

Siguranța șemineului electric

Șemineul electric este mult mai sigur decât șemineul tradițional. Riscul de accidente este minim sau chiar inexistent, mai ales dacă ai copii sau animale de companie. Tehnologia modernă îți permite să beneficiezi de un șemineu electric în propria casă, fără să te îngrijorezi cu privire la pericolul cauzat de fum sau de flăcări.

Semineu alb clasic frankfurt

Dacă te-ai convins și tu de faptul că atmosfera serilor liniștite în jurul focului, cu o băutură caldă în mână, cu cei dragi lângă tine poate fi creată doar cu ajutorul unui șemineu, alege și tu șemineul electric, pentru a beneficia de costuri minime și eforturi puține la întreținere.

Lasă un comentariu

45 − 41 =