Amenajari interioare

Covoare Constanta – Magazin Startdecor

Covor soft din Constanta
Distribuie articolul

Stiluri de covoare întâlnite in casele din Constanța

Constanța este un oraș situat la malul Mării Negre și este considerat un oraș efervescent, un oraș care îmbină modernismul cu istoria milenară. Constanța este cunoscută pentru faptul că își primește turiștii cu brațele deschise, an de an. Este un oraș multicultural, un oraș în care civilizația locului se îmbină cu cea modernă, un lucru vizibil și în stilul covoarelor pe care localnicii îl aleg pentru locuințele lor.

Cum sunt covoarele celor care locuiesc sau dețin case de vacanță în Constanța? Dacă ar fi să rezumăm pe scurt stilul de covoare întâlnite în casele din Constanța, iată cum ar suna descrierea: moderne, contemporane, în culori deschise precum alb sau albastru, plus următoarele varietăți.

Covor Selma geometric

Covoare Constanța cu motive geometrice

Însă covoare Constanța sunt influențate și de motive geometrice, spre exemplu. Asta deoarece covoarele cu motive geometrice sunt peste tot, nu doar la mare. Triunghiul și zig-zag-ul reprezintă cel mai popular motiv care se adaptează atât unui interior decorat în stil scandinav, cât și unui interior în stil contemporan. Pentru un interior chic și călduros alege covoare din materiale de calitate precum covoare lână. Spre exemplu, la Constanța, covoarele sunt astfel alese încât să se armonizeze cu alte elemente din interior, cu perdelele, canapeaua sau fotoliile. Un model alb cu negru va sublinia sobrietatea unui living de design în timp ce tonurile de pastel sunt ideale pentru dormitoarele decorate în stil clasic, iar la mare numeroase sunt dormitoarele decorate în acest stil.

 

covor copii unicorn

Covoare in Constanța din material sintetic

În plus, covoare Constanța la modă sunt și cele sintetice. Deși covoarele sintetice nu se compară cu covoarele din lână am putea aminti unele avantaje precum prețul. Greutatea lor este redusă, cu alte cuvinte sunt mai ușor de manevrat. De menționat este faptul că persoanele cu buget redus pot găsi în egală măsură covoare ieftine lână, mai ales în perioade mai speciale precum Black Friday.

covor bellona contemporan

Covoare cu flori, covoare atemporale

Ai și tu ideea preconcepută că acele covoare cu motive florale sunt demodate? Ba dimpotrivă, sunt mai moderne ca niciodată, sunt în tendințe, în zone cu multă apă în special. Acest motiv clasic se reîntoarce în materie de decorațiuni interioare. Cu flori mari, acest tip de covoare este considerat o moștenire a anilor ’70 și conferă un stil modern, festiv, oricărei încăperi în care este așezat. Cu un stil mai delicat, stilul Liberty spre exemplu conferă o notă delicioasă retro și romantică unui dormitor. Pentru a accentua acest efect, se poate miza pe un covor shaggy și pe o culoare pastelată, specifică mării, culoarea nisipului, albastru, turcoaz sau alb.

Lasă un comentariu

− 6 = 2