Amenajari interioareDormitorLiving

Covoare 2022 – Lansare colectie Startdecor

Distribuie articolul

Covoarele reprezintă o parte integrantă din decorul locuinței noastre, și, da, joacă un rol primordial în înfrumusețarea acesteia. Stardecor, impreună cu fabrica parteneră, lansează colecția 2022 covoare din lână, accesorii deco indispensabile pentru orice locuință. Covoare lână grafice, naturale, colorate, cu imprimeuri vegetale, toate acestea au menirea de a ne încălzi interioarele și de a urmări tendințele momentului.

Stardecor propune o gamă largă de covoare lână, de la modele simple și epurate, la modele moderne, contemporane, în culori vibrante. Pentru un stil interior în tendințe sau mai tradițional, noua colecție reflectă cu frumusețe creativitatea și imaginația producătorului.

Covoarele clasice, mereu în tendințe

Covoarele de lână, covoarele persane, vor fi mereu în tendințe, vor fi în vogă și în acest an 2022. Sunt cele care au o latură mai vintage, cu alte cuvinte se potrivesc de minune cu un decor în stil clasic, dar și cu unul contemporan, modern.

expozitie covoare 2022

Covoarele colorate, ideale pentru orice sezon

Un covor colorat este cel care va pune cel mai bine în valoare interiorul casei tale. Dacă scopul tău este acela de a scoate în evidență un decor mai tern, atunci recomandarea noastră este aceea de a opta pentru un covor mai colorat. Colecția Stardecor 2022 propune multe modele de covoare care pot reda viața locuinței tale fără ca tu să fii nevoit să faci lucrări de amenajare scumpe. Covoarele în nuanțe de galben, de portocaliu sau roșu, covoarele multicolore sunt ideale pentru a veni cu o notă de lumină și de culoare în interiorul tău.

covor in culori aprinse

Covoarele grafice – vedetele anului 2022

Covoarele grafice vin cu modele originale de mare efect, în dormitor sau în living. Modele de covoare ultra design, pătrate sau cu cercuri sau cu alte forme geometrice care vor fi cu siguranță pe placul tău.

Motive moderne pe covoarele tale

Există numeroase alte modele de covoare, precum covoarele marocane sau covoare moderne, cu efecte de iluzie optică, în tendințe în acest sezon. În privința imprimeurilor florale, acestea vor rămâne întotdeauna o alegere potrivită pentru un interior modern și frumos deopotrivă. Dacă vrei să te bucuri de o notă de exotism în interiorul tău, atunci alege covoare din colecția brandului Stardecor cu motive vegetale. Astfel, vei aduce natura și prospețimea în casa ta.

covor cu motive moderne

În shop-ul online Startdecor, vei găsi mult mai multe modele de covoare de lână moderne, covoare premium, de cea mai înaltă calitate, ideale atât pentru spațiile mai mici, cât și pentru spațiile mai mari, pentru încăperile mai tradiționale sau mai moderne, pentru cei mai clasici, dar și pentru cei mai exigenți.

Lasă un comentariu

75 − = 70