Amenajari interioareLiving

Cele mai importante avantaje ale unui șemineu electric

Semineu electric incorporat
Distribuie articolul

Atunci când vine vorba despre achiziționarea unui șemineu electric, trebuie să luăm în calcul faptul că o astfel de alegere nu este pentru oricine și nici pentru orice situație.

Un dispozitiv termic precum șemineul electric prezintă atât avantaje, cât și dezavantaje!

Iată situațiile în care semineul electric este obiectul care lipsește in locuința ta.

Șemineul electric – element decorativ special

Atunci când dorești să pui accent pe aspect, ia în considerare două aspecte care influențează designul. Unul este efectul de flacara 3D redat de tehnologia LED avansata creeaza o atmosfera speciala. Există chiar și șemineu electric cu sunet de lemn arzand.

Celălalt aspect este finisajul carcasei exterioare care poate fi modern, clasic, tip tablou, cu sau fără picioare, de lemn, metalic sau piatra. Șemineul electric alb este recomandat în încăperi cu spații restrânse – chiar și în living-ul unui apartament datorită designului simplu și elegant.

frode pure white

 

Șemineul – suplimentarea confortului termic

Această dilemă o întâmpini în clipa în care caloriferul nu reușește să încălzească încăperea în care se află. Ceea ce înseamnă că folosindu-te de termostatul unui șemineu electric, vei putea să mărești temperatura din cameră rapid și eficient, într-un interval de timp foarte scurt.

 

Șemineul – portabil și compact

Majoritatea șemineelor electrice sunt create pentru a fi mobile, deci pot fi mutate foarte ușor dintr-un loc în altul – cu condiția să existe priză în noua locație! Așadar, atunci când renovezi camera în este amplasat aparatul și stilul nou de amenajare nu mai adoptă șemineul, îl poți muta în alta, sau dacă te muți în alt imobil, șemineul electric poate fi transportat alături de restul mobilei și electrocasnicelor.

Sursă de căldură instant

Șemineul electric va fi o sursă care să genereze căldură instant atunci când vrei să mergi la casa de vacanță ori la cabană, la final de săptămână sau în anumite perioade din an și vrei să ai căldură instant. Căldura va fi simțită chiar de la primele minute de funcționare!

 

Siguranță deplină pentru copii și animale

Dincolo de design, siguranța locuinței nu este de neglijat și, mai ales când e vorba de membrii familiei sau animalul de companie, câine ori pisică.

Alt mare avantaj este că un șemineu protejează mediul înconjurător – nu emană fum și nici miros, nu are evacuare. Drept urmare, nu poluează în nici un fel atmosfera, acesta fiind prietenos și cu mediul înconjurător, dar si cu locuința și membrii familiei tale!

Investiție financiară accesibilă

Nu costă foarte mult bani nici inițial, atunci când îl cumperi, dar nici ulterior, costurile pe termen lung (alimentare, întreținere) sunt decente. Grație experienței noastre în acest domeniu, putem menționa că acele costuri ulterioare achiziționării unui șemineu electric influențează probabil cel mai mult decizia de cumpărare!

 

Ne bucurăm că am clarificat diverse aspecte asupra șemineului electric, acesta fiind una dintre cele mai bune soluții pentru un decor deosebit și pentru încălzire în casa ta!

 

 

 

Lasă un comentariu

78 − 71 =