Amenajari interioareBaie

Cele mai inedite idei amenajare baie apartament

Distribuie articolul

Când vine vorba de decorarea casei dvs., există trei încăperi pe care trebuie să le obțineți perfecte – dormitorul, bucătăria și baia. Într-adevăr, alte spații precum sufrageria, zona de luat masa și biroul de acasă sunt, de asemenea, esențiale. Dar dacă te uiți cu atenție la timpul petrecut în casa ta, îți vei da seama că acest trio este cel care definește calitatea vieții tale!

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că baia mică din apartament este elegantă și relaxantă. Cel mai important aspect al tuturor este să ne asigurăm că încăperea nu pare claustrofobă sau demodată. Un spațiu mic, care este, de asemenea, întunecat și neplăcut, îți poate strica ziua aproape instantaneu.

Tocmai de aceea ai nevoie de o baie care să fie la fel de veselă ca dormitorul tău și restul apartamentului modern, plin de lumină. Inspiraționale, dar și eficiente, avem câteva idei amenajare baie apartament!

 

Idei amenajare baie apartament cu cadă freestanding

O cada freestanding poate deveni elementul central al băii tale, ceea ce va oferi un plus de eleganță și personalitate.

Pereții albi, podelele din lemn și o cadă de sine stătătoare vor crea un spațiu atrăgător.

O cadă de sine stătătoare poate fi înconjurată și de unul sau mai mulți pereți care au culoare vie, fapt care îți permite să optezi pentru o cadă freestanding în nuanțe vii la exterior, precum:

cada limonit oslo

Deși cada de baie freestanding este cea mai recentă tendință într-o baie modernă sau clasică, aceasta beneficiază și de varianta retro, un model vechi, dar mereu prezent.

cada retro alba

 

Farmec lemnos pentru o baie mică

Simți că micuța baie contemporană nu are un indiciu de căldură și eleganță? Nimic nu echilibrează mai bine acest mediu decât lemnul. Chiuvetele plutitoare se potrivesc perfect cu stilurile moderne și conferă micii băi în culori neutre un punct central util.

set mobilier armonia

 

Idei depozitare baie apartament

Depozitarea băii este foarte importantă! Este destul de ușor să o creezi bine, așa că nu te simți intimidat.

Întâi, asigură-te că spațiul de depozitare pentru baie nu este transparent. Nimeni nu ar trebui să poată vedea conținutul aglomerat al dulapului pentru medicamente printr-un raft de plastic, iar borcanul cu legături de păr, acareturi sau bijuterii poate fi introdus cu grijă într-un vas de ceramică pe care nimeni nu îl poate vedea. Nimeni nu va ști vreodată cât de dezordonată este colecția ta de machiaj și nimeni nu trebuie să o vadă vreodată.

În al doilea rând, dacă spațiul de depozitare este și decorul tău, atunci acesta este un mare câștig! Obțineți niște borcane, coșuri și rafturi care se potrivesc reciproc și veți obține atât eficiență, cât și stil.

Tapet în baie

Una dintre ideile amenajare baie apartament este existența unui tapet. Tapetul poate fi folosit pentru pereți și dulapuri, așa că nimic nu vă împiedică să aveți acea baie în stil tropical cu tapet cu frunze!

tapet floral

Pentru a obține cea mai elegantă baie, lipește pe un singur perete tapet cu dungi!

tapet cu dungi

 

Plante de baie în amenajarea spațiului tău

Un strop de frunze verzi strălucitoare poate face ca o baie să pară proaspătă, ușoară și simplă, indiferent de dimensiune!

Umiditatea din băi poate fi excelentă pentru unele plante, dar poate nu atât de grozavă pentru altele, deci este important să știți ce plante sunt bune pentru băi și care nu.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

56 + = 59