Amenajari interioareCuloriDormitorLiving

9 idei de covoare de dormitor pentru a vă crea spațiul mai confortabil

Distribuie articolul

Alegerea unui covor poate fi uneori dificilă. Există atât de multe stiluri, încât poate fi dificil să-l găsești pe cel care este potrivit pentru spațiul tău. Pentru a evita lupta între comanda și returnarea covoarelor, am adunat câteva idei creative de covoare dormitor, astfel încât să puteți vedea care va fi efectul general în dormitorul dvs. înainte de a face achiziția.

 

  1. Dormitor îndrăzneț cu covor cu zig-zaguri colorate

 

covor trails salmon

 

covor sitetic zigzag

 

covor zigzag galben

Cât de drăguțe sunt aceste covoare distractive în zig-zag? Uneori, alegerea pentru ceva neașteptat cu covorul dormitorului dvs. Poate da un avantaj ciudat unei scheme altfel destul de clasice. Chiar dacă aveți un dormitor ușor clasic și tradițional, cu pereți gri, tăblie simplă și straturi de lenjerie de pat frumoasă, și apoi apare acel fulger de zig-zag care pare deplasat, efectul va fi minunat.

Încercați acest lucru într-un dormitor mic în care nu aveți multă pardoseală vizibilă și alegeți o culoare care se reflectă în restul decorului.

 

  1. Renunțați la tapet pentru un covor modern cu model

 covor clasic sintetic coloane Lotus

 

covor lana nuzi gri

 

covor lana inyx marin

Vedeți pardoseala dvs. ca pe un al cincilea perete, unde puteți adăuga culoare și model și textură într-un mod mai puțin evident, mai interesant. Deci, în loc să optați pentru tapet în dormitor, păstrați-vă pereții simpli și adăugați o pictură murală pe podea. Poate că sună ciudat, dar analizează aceste idei de covoare dormitor. Pereții vopsiți în culori simple pot face loc podelei cu model, astfel încât aspectul să nu pară prea îndrăzneț.

 

  1. Optați pentru covoare pufoase pentru un plus de confort sub picioare

 

covor-pufos-rosu-fantasy

Covoarele pufoase, cele în care degetele de la picioare „dispar”, sunt perfecte pentru un dormitor. Aceste covoare mici sau de mărime medie conferă o senzație instantanee de lux oricărui spațiu și apare acel sentiment de hotel cu multe stele!

Când vine vorba de culoare, culorile uni sunt recomandate pentru covoarele mai groase. Și nu poți greși cu un neutru mereu popular precum griul sau, de ce nu, crem.

Atât gri cât și crem funcționează bine ca bază neutră, creând o estetică caldă sau rece, în funcție de tonul nuanței alese.

 

  1. Artă pe podea grație covoarelor colorate cu modele interesante

covor lana marica

 

covor lana bellona

covor multicolor firenze

Cu toții am văzut covoare „pictate” care împodobesc podelele (și chiar pereții) caselor elegante din trecut, iar în prezent, aceste idei de desene multicolore pot arăta la fel de bine pe covoare lână.

Dacă nu doriți ca un covor îndrăzneț pentru dormitor care să copleșească spațiul, cheia este ca restul amenajării din dormitor să fie minimalist și monocrom.

 

  1. Stilul boem pe covorul din dormitor

 

covor lana grawe

 

 

covor lana maidas granat

 

covor lana aretuza

Nimic nu simbolizează mai bine decorul boem decât un covor cu modele. Cu cât culorile sunt mai vibrante, cu atât mai bine.

 

  1. Covoare moderne alb cu negru în dormitor

 

covor lana sewilla

 

covor lana rhone

 

covor lana aso popielaty

Echilibrează orice amenajare cu un covor alb-negru. Camera va părea clară și simplă, dar covorul mai întunecat o împiedică să pară că are stilul shabby chic.

 

  1. Covoare elegante având culoarea cerului albastru

 

cocor lana etery albastru

covor lana kaola

 

covor lana claudine marine

Aceste covoare moi albastre dau un aer mereu proaspăt camerei. Sunt perfecte atunci când doriți să creați o estetică de plajă sau vreți doar să adăugați o culoare subtilă, neutră.

 

  1. Covoare în nuanțe închise

 

covor pufos inchis

 

 

covor pufos inchis

 

covor lana julius graphite

Un covor maro sau negru cu umbre întemeiază un dormitor altfel, oarecum mai puțin feminin, mai ales dacă optați pentru un tablou rece cu o mulțime de flori, albi și albastru.

 

  1. Covoare cu iz tradițional în dormitor

https://startdecor.ro/catalog/2601-6216-covor-kolibri-11165-194.html#/148-covoare_floare-080_x_150

covor traditional sintetic multicolor

 

covor lana tezume traditional

 

covor lana tadea

Deși aceste covoare lână par furate de la bunica din odaie, sunt alegerea ideală pentru spațiile decorate într-un stil modern. Culorile și textura le recomandă pentru orice tip de spațiu, fiind pata de culoare sau accentul care definitivează personalitatea casei dvs., chiar și a unui dormitor.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

2 + 4 =