Amenajari exterioareGradina

Cele mai frumoase idei pentru un exterior feeric de Crăciun

decoratiuni curte craciun
Distribuie articolul

Decorațiunile de Crăciun nu ar trebui să se limiteze doar la interiorul casei. Pentru a invita magia Crăciunului atât în interior, cât și la exterior, iată cele mai bune idei de care să ții cont. Uși, ferestre, terase și grădină… iată cum poți aduce spiritul festiv și in exteriorul casei tale.

Amenajarea fațadei casei de Crăciun  cu figurine

Poți atrage atenția asupra fațadei casei tale plasând diverse figurine, lămpi pe fațadă sau pe terasa din fața casei. Cei mici și cei mari vor fi cei mai încântați atunci când vor vedea pe veranda sau pe terasa din fața casei tale pe Moș Crăciun, brazi cu ghirlande luminoase, dar și reni și alte figurine din fața casei.

Fațada poate și ea să fie iluminată cu motive de Crăciun, asta grație unui proiector de Crăciun. Un proiector este cel care îți va permite să proiectezi magnifice jocuri de lumină pe fațadă. Poți da, de exemplu, impresia că ai o zăpadă care cade în continuu. Alte grafisme animate sunt și ele disponibile pentru a înveseli spațiul de la exterior.

Trecătorii vor fi și ei încântați să îl admire pe Moșul Crăciun care îi salută, îngerii care cântă sau steluțele care acoperă pereții casei sau copacii.

Ghirlande luminoase pentru Crăciun

Ghirlandele luminoase sunt cele care pot ilumina și ele fațada casei și care pot crea o atmosferă magică în spațiul exterior. Se pot pune în jurul casei, se pot pune chiar și pe copacii din fața casei sau din spatele său, să le agăți pe lampadare sau deasupra terasei.

Se pot încadra în jurul ferestrelor și să le lași de-a lungul ferestrelor pentru a pune cel mai bine în valoare arhitectura casei tale. Perdelele de lumină se pot folosi pentru balcon sau cele care cad de pe acoperiș sunt pur și simplu spectaculoase. Ghirlandele care se aprind și se sting sunt cele care pot crea cea mai dinamică ambianță, iar cele multicolore au cea mai frumoasă primire.

Mici tușe de decor luminoase cu ajutorul unor lampadare și lanterne de Crăciun

Pe lângă ghirlande și alte decorațiuni de Crăciun poți crea și alte puncte de lumină în fața casei sau în grădină. Lampadarele se vor distinge prin desginul lor tipic. Lampele moderne cu LED se pot folosi și ele prin grădină și pot difuza cea mai frumoasă lumină reconfortantă.

Lanternele pot să fie și ele puse peste tot în grădină sau în fața casei pentru un efect primitor și călduros. Sunt piese de decor care vor metamorfoza imediat spațiul exterior, pentru cel mai feeric univers de Crăciun.

Coronițele de flori sunt și ele cele mai frumoase pentru ușa de la intrare pentru a reflecta cel mai bine atmosfera primitoare.

 

Lasă un comentariu

4 + 1 =