Amenajari copiiAmenajari interioareBirouBucatarieCuloriDormitorLiving

Culoarea anului 2022, Pantone – în amenajări interioare

culoarea anului 2022 pantone
Distribuie articolul

Culoarea anului 2022 este Very Peri, un subtil amestec de albastru, violet și de roșu, de adoptat de urgență. Very Peri este o nuanță care oferă o mulțime de posiblități în ceea ce privește decorul casei. În amenajare completă sau în mici tușe, această nuanță foarte dulce, dar și dinamică este cea care va ritma decorul casei tale în noul an ce vine.

Culoarea Pantone 2022 – ce reprezintă Very Peri?

Culoarea Pantone 2022, Very Peri este cea care reprezintă bucuria, dar și dulceața sau puterea. Alegerea acestei nuanțe oferă o nouă perspectivă și o nouă viziune pentru familia nuanțelor de albastru. Very Peri exprimă o atitudine plină de viață, veselă și o prezență dinamică care încurajează creativitatea curajoasă și expresia imaginativă. Deci deschide un adevărat câmp de posibilități în lumea decorațiunilor interioare.

Este un subtil amestec de albastru infuzat cu nuanța de roșu violet. Este o nuanță mai rece, dar subliniată mai delicat de nuanțe mai călduroase care vin cu o notă futuristă. Vine cu un plus de vitalitate și de extravaganță corect dozate.

decoratiune culoare pantone very pery

Culoarea Pantone 2022 – pentru un decor pop și mai dulce sau mai blând

Cu această nuanță Pantone Very Peri este foarte posibil și chiar recomandat să îți exprimi personalitatea prin intermediul interiorului casei tale. Poți alege deci această nuanță pentru livingul casei tale, dar și pentru dormitor sau bucătărie.

Pentru o notă mai subtilă, dar afirmată, poți alege obiectele de decor presărate ici și colo folosind vaze, obiecte suspendate, perne.

În mici tușe delicate, nuanța de Very Peri va veni cu un plus de fantezie și de voluptate în mici tușe discrete. Pentru asta, o poți alege pentru rame, sculpturi, vaze sau lampi pentru a înveseli și încăperile din casă.

Dar, dacă vrei să apelezi la această nuanță în medii sau mari tușe, o poți folosi pentru perdele sau draperii, sau pentru scaune, chiar covoare lână. În mici doze, este cea care va dinamiza interiorul fără să creeze însă un contrast prea mare de stiluri. Poți alege pentru pereți și un ornament sau, de ce nu, un tapet.

Cu ce nuanțe se potrivește culoarea anului 2022, Pantone?

Merge de minune cu nuanțe mai luminoase precum albul, bejul, dar și roz pudrat, galben deschis sau caramel. Dar, arată cel mai bine și dacă este asociată cu negru, cu gri, cu verde, sau roșu bordo.

Într-un interior uni și în nuanțe mai deschise sau mai închise, această nuanță va stimula dopamina și îți va stimula creativitatea.

Marele său avantaj este polivalența sa. Este o nouă nuanță care vine cu un plus de intensitate pentru nuanțele dulci și pastelate și un adaos de strălucire celor mai închise.

 

Lasă un comentariu

− 1 = 1