Amenajari interioareLiving

Ce covoare se poartă în living

covor kamilla living
Distribuie articolul

Un singur covor este capabil să transforme un spațiu, să îi ofere un aspect surprinzător. Covoarele texturate au menirea de a crea un sentiment de confort în timp ce un covor mai modern și mai îndrăzneț în materie de culoare va oferi unei încăperi un aspect unic, autentic.

Te întrebi și tu ce covoare se poartă în living? În acest an, culoarea este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de a alege covoare living.

Covorul multicolor

După cum știi deja, covoarele în tendințe în prezent sunt cele colorate. Optează și pentru un covor multicolor în living pentru a conferi încăperii un aspect vesel și original. Mizând pe un covor în mai multe nuanțe îți vei primi oaspeții într-un spațiu modern.

covor-lana-marica-marin

Covor kolibri 11017 de la startdecor

 

Covor modern pentru living

În tendințele acestui an, covorul modern se prezintă sub mai multe forme. Poate fi dreptunghiular pentru a te ajuta să delimitezi un living mai spațios spre exemplu. Covorul rotund, spre exemplu, este ideal pentru a pune în evidență o măsuță de cafea sau un anumit colț al livingului precum un colț de lectură. Optează pentru covoare lână moderne și nu vei regreta. Covorul modern este un  tip de covor care se armonizează foarte bine cu orice tip de mobilier pentru un decor superb.

 

 

covor liwia living

 

Covorul scandinav

Nu cred că există vreo persoană care să nu fi auzit de stilul scandinav. Covorul scandinav sau covorul nordic cum mai este cunoscut este actualmente în tendințe și numeroase sunt locuințele care l-au adoptat. Capacitatea sa de a se integra în orice mediu este principalul său atu și principalul motiv pentru care este ales de atât de multe persoane. Se pliază cu ușurință exigențelor oricărei decorațiuni. Cu stilul scandinav vei avea sentimentul că te afli într-un spațiu confortabil și colorat.

 

covor mdodern gazelle

covor alfred model living platinum

 

Covorul design

Simți că livingului tău îi lipsește ceva? Vrei să schimbi covorul? Alege covorul design care poate umple golul pe care îl simți ori de câte ori intri în living. Va conferi un farmec aparte încăperii. Va avea mereu o formă originală. De obicei, covorul design adoptă culorile deschise în special. Cu ajutorul său vei avea garanția că nu complici decorarea livingului asta deoarece covorul design se potrivește cel mai bine cu un decor mai simplu.

covor lana kaola living

Rolul unui covor este determinant în decorațiunile interioare. De exemplu, poți conferi un plus de caracter unui living optând pentru covoare la modă, pentru unul din covoarele în tendințe în anul curent. Astfel, vei avea parte de un living călduros și confortabil totodată.

 

Lasă un comentariu

21 − = 11