Amenajari interioareLiving

Idei iluminare living

Iluminat living
Distribuie articolul

Livingul este, în general, cea mai mare cameră din casă, un centru de atenție unde se desfășoară o bună parte din activitatea noastră zilnică. Acesta e motivul pentru care ne asigurăm că, camera de zi este iluminată corespunzător, in trend cu noile tendințe si intr-un mod econimic, pentru a vă aduna cu familia, a vă distra, a vă relaxa, a citi, a viziona TV sau filme și a tuturor celorlalte activități care au loc în această parte centrală a casei dvs.

Adaugă o piesă centrală

Fie că alegi un candelabru romantic sau un pandantiv modern, un corp de iluminat fixat central poate completa o cameră de zi. Folosește piesa pentru a lumina zona de relaxare și a crea un punct fix. Instalează un comutator wireless pentru a putea comuta atmosfera și a seta starea de spirit.

Adaugă un strop de culoare

Dacă spațiului tău îi lipsește ceva, este posibil să fie nevoie de puțină culoare. Adaugă o pendulă colorată pentru o atmosferă caldă.

Alege un lampadar modern 

Dacă nu ai un corp suspendat pe tavan, ia în considerare o lampă de podea care se curbează și luminează exact acolo unde ai nevoie. Lampadarul va lumina de sus, iar în plus nu mai e nevoie să chemi un electrician pentru montaj.

Optează pentru o pendulă curgătoare

Profită de tavanele înalte (sau chiar de cele joase), atârnând o lampă cu pandantiv, deasupra mesei din living. Aceasta va adăuga un strop de romantism in incăpere prin look-ul său boem.

Ramsey pendula

Găsește un echilibru intre vintage si modern

Mixează stilul vintage cu accente moderne pentru a-ți aduce spațiul la viață. Un candelabru este varianta potrivită.

Candelabru Katherine

Adaugă puțină strălucire cu ajutorul ledurilor

In viata fiecăruia e nevoie uneori de puțină strălucire. O aplică led o poate aduce si in a ta la fiecare aprindere, datorită puterii sale de luminare.

Plafoniera led

Lasă un comentariu

7 + = 9