Amenajari interioareDormitorLiving

Asorteaza covorul in functie de culori

Distribuie articolul

Covorul poate fi unul dintre cele mai dificele componente ale decorarii unei locuinte, deoarece exista foarte multe decizii de luat vizavi de el. Stilul, tipul de fibra, modelul, calitatea si in cele din urma culoarea potrivita.
Culoarea este adesea cea mai grea decizie pentru clienți. Poate fi dificil să vizualizezi culoarea într-un spațiu mare, judecând după o imagine mica. O schimbare de culoare poate avea un efect dramatic și uneori, chiar dacă se dorește o schimbare, poate fi puțin înfricoșătoare înainte de a fi realizată. Dacă nu ești sigur(ă) de unde să incepi atunci când vine vorba de luarea unei decizii cu privire la culoarea covorului, citește mai departe pentru câteva sfaturi și sugestii care te pot ajuta.
Ce să alegi mai întâi?
Ce parte a decorului camerei ar trebui să selectezi mai întâi, atunci când incepi de la zero? Pentru principalele spații de locuit din casă, cum ar fi camera de zi, alege mai întâi culoarea canapelei. Motivul este acela că, selecția culorilor țesăturii este adesea mai limitată la canapele decât la covor sau vopsea lavabilă. Multe stiluri de canapea sunt oferite în doar patru sau cinci (sau mai puține) culori, cu excepția cazului în care canapeaua este personalizată. Prin urmare, dacă nu este aleasă mai întâi, poate fi dificil să găsești o canapea în stilul care îți place, care să se potrivească cu covorul pe care l-ai ales deja.
Odată selectată canapeaua, alege covorul și în cele din urmă, vopseaua lavabilă pentru pereti. Din nou, acest lucru se datorează faptului că vopseaua are o selecție de culori practic nelimitată. Începe cu elementul care este cel mai limitat la alegere și lasă componenta ultima data componenta cu cea mai largă arie de selecție.
Culori neutre pentru covor
Există un motiv pentru care covoarele in culori neutre sunt cele mai vandute din industrie. Covorul are un impact mare într-o cameră, iar culorile luminoase pe o suprafață mare pot fi copleșitoare. De asemenea, înlocuirea covorului de mai multe ori intr-un timp scurt, poate fi costisitoare. Dacă nu aveți resursele (și răbdarea) pentru a vă înlocui covorul la fiecare câțiva ani pe măsură ce tendințele se schimbă, cel mai bine este să achiziționați unul intr-o culoare neutră. Utilizați culorile mai strălucitoare sau mai îndrăznețe în alte elemente mai puțin costisitoare ale camerei: vopsea pe pereți (mult mai ușor și mai puțin costisitoare de schimbat decât covorul), perne pe canapea, așternuturi și alte piese mai mici, cum ar fi lămpi sau tablouri canvas.

Tendințele actuale favorizează cuvoarele in culori neutre, inclusiv griul cald și bejul atat de popular. Neutru nu inseamna plictisitor. Pentru a vă asigura că, covorul dvs. are personalitate în ciuda culorii neutre, optați pentru o textură din lână, eventual cu un model frezat manual pentru a capta atenția.

Culoarea covorului poate modifica întreaga senzație a unei camere, așa că asigură-te că selectezi culoarea cu atenție. Gândeste-te la modul în care se pot schimba tendințele de-a lungul anilor și aisgură-te că, culoarea pe care o indrăgești astăzi va mai fi in ton si peste câtiva ani.

După ce ai restrâns aria de selecție a culorilor, este timpul să arunci o privire in catalogul de covoare Startdecor.

Lasă un comentariu

93 − 89 =