Uncategorized

Amenajare dressing mic

Amenajarea unui dressing mic
Distribuie articolul

Un dressing curat si foarte organizat este cel mai bun lucru pentru garderoba ta. Iti simplifica rutina diminetii si de ce nu, iti ofera o scuza pentru ati extinde garderoba. Daca doresti sa profiti la maxim de spatiul oferit, te invitam sa incerci cateva din ideile de organizare prezentate in randurile de mai jos.

1. Evalueaza-ti nevoile de organizare a dressingului

Evalueaza cu atentie nevoile si preferintele de depozitare a hainelor. Ia in calcul modul lor de aranjare, daca preferi sa le impaturi sau sa le agheti cu ajutorul unui umeras. Cat spatiu pentru umerase, sertar sau raft vei avea nevoie? Este foarte importanta o evaluare corecta pentru depozitarea pantofilor, a gentilor, costumelor de baie si alte accesorii marunte, deoarece aceste articole mici sunt adesea dificil de depozitat intr-un mod ingrijit. Rafturile in locul sertarelor sunt o idee foarte buna pentru blugii si bluzele tale. Le depozitezi prin acest mod cu mai multa usurinta si scapi de timpul pierdut atunci cand le cauti. Asigura-te ca ai suficient spatiul pentru hainele lungi depozitate pe umeras, iar pentru cele mai scurte dubleaza spatiul la fel ca in imaginea de mai sus.

2. Alege mobilierul realizat din corpuri la comanda

Mobilier dressign la comanda

De ce este un plus mobilierul personalizat? Pentru ca poate fi adaptat cel mai bine nevoilor tale, permitandu-ti sa folosesti la maxim fiecare centrimetru al dressingului tau.

3. Desparte spatiul incaperii intr-un mod util

Chiar daca nu este un spatiu separat, un dressing modern poate sa ajute cu succes la design-ul unei incaperi atunci cand este folosit ca si despartitor. Acest lucru functioneaza perfect atunci cand vrei sa folosesti jumatate din camera pe post de dormitor si cealalta jumatate ca si birou.

4. Include cutii pentru depozitare

depozitare in cutii

Amesteca si potriveste conform spatiului tau optiunile pentru depozitare prin adaugarea unor cutii la fel ca in imaginea de mai sus. Sunt potrivite pentru accesoriile mici, ca de exemplu curele, esarfe sau lenjerie intima.

5. Utilizeaza usi glisante din sticla pentru un dressing ascuns

usa dressing glisanta din sticla

O usa glisanta tip oglinda de genul celei de mai sus, nu numai ca are o utilizare practica evidenta, in acelasi timp va crea si o senzatie de spatiu mai mare incaperii tale.

6. Alege solutii inteligente de iluminare

sistem de iluminare pentru dressing

Instalarea unor corpuri de iluminat inteligente intr-un dressing este absolut obligatorie pentru a gasi hainele sau  accesoriile dorite in cel mai scurt timp.

 

Ti-a fost folositor acest articol? Raspunde-ne printr-un comentariu.

Lasă un comentariu

− 1 = 2