Amenajari interioareBucatarieDormitorLiving

Decor în culori de toamnă – cum îl putem avea?

Interior de toamna
Distribuie articolul

Din păcate, vara s-a terminat. Toamna este un anotimp colorat și oferă numeroase posibilități de decorare a interiorului casei tale. Cu ajutorul acestui articol îți va fi mai ușor să te pregătești pentru toamnă.

Atunci când ne gândim la toamnă, primele imagini care ne vin în minte sunt cu frunzele uscate, culori precum maro închis sau maro pământiu. Trebuie să transpui toate aceste idei în interiorul căminului tău. Pentru asta, alege perne și pături pe care le poți așeza pe scaune sau pe canapea. Cele mai potrivite culori pentru un decor de toamnă sunt galben, portocaliu, roșu, maro și bej. Pe scurt, toate tonalitățile calde.

Pentru a merge mai departe cu această amenajare tomnatică, poți folosi perdele și covoare lână în culori similare. Pentru a beneficia de un decor și mai elegant, nu uita să adaugi o compoziție din florile de sezon sau un bol drăguț cu fructe pe care să îl așezi pe măsuța din living.

Pune-ți șemineul în valoare fix în sufrageria ta

Dacă ai un șemineu în living, atunci toamna este cea mai potrivită perioadă pentru a-l pune în valoare într-un mod diferit. Poți așeza pe șemineu diferite decorațiuni tip dovleac sau tip frunză. Astfel vei dispune de un avantaj: decorul șemineului va fi în armonie cu accesoriile din living. În plus, poți alege pentru living perdele, draperii, cuverturi în culori de toamnă precum maro închis. Bineînțeles, poți miza pe un covor cu model de toamnă pentru cei care doresc să aibă natura la ei acasă. Este în nuanțe plăcute, ruginii și crem cu bordură neagră.

Decorul din bucătărie în sezonul de toamnă

Bucătăria este un spațiu din casă care se pretează perfect decorului de toamnă. Pentru a conferi bucătăriei tale un climat de toamnă, folosește fructe de sezon cu scopul de a crea un decor magnific. Mere, pere, struguri, nuci, dovleci și morcovi, pe scurt, toate produsele proaspete de sezon care pot fi integrate în decorul bucătăriei toamna. Este un decor simplu și economic deopotrivă.

Decor tomnatic în dormitor

Toamna, dormitorul este transformat într-un spațiu de relaxare și de odihnă mult mai profundă, atunci când afară este frig sau plouă. Toamna petrecem mai mult timp în dormitor, drept urmare trebuie să acordăm o atenție sporită decorului. Ne dorim ca această încăpere să fie confortabilă și colorată, deoarece ne permite să ne încărcăm bateriile. Pentru asta, trebuie să privilegiezi un decor în culori vii, să alegi o cuvertură de culoare bej, spre exemplu, și perne de culoare roșie.

decor de toamna

Te poți juca cu o paletă de perne colorate, cu mai multe straturi de pături sau de cuverturi. O căldură deosebită este adusă de produsele din blană artificială. Deasupra patului poți așeza o poză sau un tablou canva, un accesoriu luminos cu tematica de toamnă.

Lasă un comentariu

2 + 2 =