Amenajari interioareCuloriDormitorLiving

Culori de primăvară 2022 – idei de amenajare

nuante-in-trend-2022
Distribuie articolul

Ai aflat? Nuanțele de gri antracit, de coral sau cea de alb nu vor mai fi în vogă în acest an. În această primăvară, tendințele sunt culorile puternice, vii, cea mai bună alegere pentru a dinamiza interiorul casei tale. Iată care sunt nuanțele pe care să mizezi în acest an.

Nuanțe neutre calde

Nuanțele de pământ, lemn, fibre naturale și piele fac aluzie, fără a părea surprinzătoare, la lumea animală și vegetală. Încălzesc interioarele și aduc autenticitate și naturalețe decorului.

Joacă-te cu materiale precum lemnul, fibrele naturale și culorile pentru a dinamiza și a lumina încăperile tale. În plus, nuanțele neutre calde sunt cele mai frumoase pentru covoare lână.

Nuanțe de verde în amenajarea casei tale

Invită natura în interiorul casei tale cu ajutorul nuanței de verde! Verde pădure, cedru, salvie, lichen, mușchi… Cu o gamă largă de culori și diferite nuanțe, verdele va aduce o notă vegetală minunată interiorului tău.

De asemenea, este ideal pentru a crea o atmosferă dinamică, cât și pentru relaxare. Depinde de tine să vezi dacă ești mai degrabă genul pentru o plimbare prin pădure, o escapadă la munte sau o scurtă plimbare în natură… Pereții în nuanțe de verde vor pune cel mai bine în valoare de un covor lână în nuanțe de negru și de alb.

Negru – mereu la modă

Negrul este departe de a fi o culoare monotonă, dimpotrivă, vine cu un plus de caracter! Foarte apreciat în decorul contemporan și industrial, negrul poate fi folosit pentru pereți, mobilier, perdele sau chiar obiecte decorative. Cel mai bun sfat: preferă-l în mici tușe pentru a aduce contrast cu nuanța dominantă a interiorului tău. Pentru cei mai îndrăzneți, un perete vopsit în întregime în negru va marca un decor puternic și extrem de original. De asemenea, face posibilă delimitarea unei anumite zone de activitate a casei, de exemplu o zonă de birou care se află într-o cameră de zi.

Nuanțe de albastru – marea te cheamă la ea!

Albastru denim, albastru pastelat, albastru electric… Albastrul este o alegere sigură pentru decor! Mai ales că această culoare este liniștitoare și invită la bunăstare și seninătate.

Indiferent de cameră, albastrul se îmbină cu toate stilurile de decor. Alege un albastru polar pentru o atmosferă luminoasă și blândă în același timp. Preferă un albastru mai pastelat pentru o atmosferă confortabilă, ideală pentru dormitor, de exemplu. Un covor bej sau care are motive bej și maro vor completa de minune amenajarea.

Galben – casa ta va radia!

Galbenul, ideal pentru cel mai luminos interior. Da, dar nu orice tip de galben. Cea mai bună alegere este un galben mai exotic, mai auriu, care te duce cu gândul la evadare sau la destinații îndepărtate. Este o culoare tonică, astfel revigorează culorile mai terne precum maroul, de asemenea foarte la modă in 2022, care se poate folosi pentru covoare living, mai ales.

Maro – printre cele mai folosite

De asemenea, maroul este o nuanță care încălzește toate interioarele. Poate fi mixat cu un galben frumos sau cu nuanțe de albastru pe care maroul le va încălzi și va contrasta în același timp pentru cel mai frumos efect.

Pantone – culoarea anului

Very Peri (Pantone) este culoarea anului 2022. Aceasta care oferă o mulțime de posiblități în ceea ce privește decorul casei. În amenajare completă sau în mici tușe, această nuanță foarte dulce, dar și dinamică este cea care va ritma decorul casei tale în noul an ce vine. Ți-a trezit curiozitatea această opțiune de amenajare? Există un articol creat special pentru această culoare, pe care, poate, nu l-ai citit. Îl poți citi accesând CULOAREA ANULUI 2022

 

 

 

Lasă un comentariu

− 7 = 3