Amenajari copiiAmenajari interioareDormitor

Amenajare camera adolescent – 10 de idei

Distribuie articolul

Amenajarea camerei unui adolescent nu este un proiect chiar atat de dificil pe cat pare. Secretul sta in cunoasterea hobby-urilor, obiceiurilor si a felului in care ii place sa isi petreaca timpul liber. Recomandarea noastra este ca si tanarul sa fie implicat activ in tot procesul de amenajare.

Articolul in care am povestit despre cum se poate amenaja camera unei fete a fost un succes si din acest motiv am hotarat sa va ajutam cu cateva idei si sugestii pentru camera unui baiat la varsta adolescentei.

Ne plac in special design-urile tematice, cum ar fi cel militar / de camuflaj sau camera unui viitor muzician.

Uneori, tot ce ai nevoie este putina inspiratie. Dupa ce ati gasit sursa, proiectul dumneavoastra va prinde contur mult mai rapede.

Inainte de a incepe amenajarea, nu uitati un lucru important. Dormitorul unui adolescent exprima adolescentul in sine. Nu uitati ca toti tinerii din ziua de astazi sunt conectati cu ajutorul internetului la ultimele tendinte, dar si ca sunt la varsta complicata dintre copil si adult. Am spus-o si in articolul amintit mai sus in care am vorbit despre camera unei fete, o spunem si acum, locul unde un adolescent isi petrece o buna parte din timpul sau, trebuie abordat ca un mini apartament unde el se va simti confortabil. Aici isi va face temele, va folosi pc-ul sau va sta cu prietenii. Aveti grija ca toate sa reflecte personalitatea lui.

Varianta 1 – Dormitorul unui sportiv

Varianta 2 – Istoricul in devenire

Varianta 3 – Camera clasica

Varianta 4 – Adolescentul rebel

Varianta 5 – Mini apartamentul modern

Varianta 6 – Pasionatul de muzica

Varianta 7 – Un dormitor mic si cochet

Varianta 8 – Astronomia e hobby-ul meu

Varianta 9 – Mini apartamentul pentru sportivi

Varianta 10 – Un decor perfect

Ti-a fost folositor acest articol? Raspunde-ne printr-un comentariu.

 

 

Lasă un comentariu

55 − = 52