Uncategorized

Consola media cu semineu pentru amenajarea livingului tau

Distribuie articolul

Confortul rezidential tine si de modul in care organizam o zona dedicata pentru aparatura audio si video pe care preferam sa o folosim. Cum astazi diversitatea acestor produse electronice este atat de mare, atunci spatiul atribuit si mobila dedicata trebuie sa fie atent alese. Iata ce inseamna sa acordam atentie inainte de a achizitiona o consola media cu semineu electric:

 

  • Sa existe spatiu pentru a pozitiona corect o consola media cu semineu electric fata de iluminarea naturala a incaperii.
  • Accesul la partea din spate si laterale sa fie liber pentru a realiza usor conexiunile aparaturii.
  • Sa existe o distanta optima de vizionare / auditie fata de comoda TV.

 

Daca cerintele legate de pozitionare si distanta de vizionare sau auditie le-ati bifat ca fiind disponibile, atunci ramane sa gasiti o consola media cu semineu electric suficient de solida si care sa ofere cat mai multa libertate de acces spre aparatura.

 

Va propunem sa verificati caracteristicile de gabarit ale acestei console media cu semineu electric care se remarca prin modernismul designului si ingeniozitatea combinatiei dintre lemnul de culoare cherry si focarul 3d cu flacara ajustabila.

 

Acest produs este proiectat pentru a primi pe cele doua blaturi echipamante audio si video. In partea superioara un televizor cu diagonala generoasa se va acomoda foarte bine. Pentru distante de vizionare de pana la circa 5 metri, un TV LED cu diagonala de 55 inch si o greutate de cel mult 56 kg, va fi o alegere confortabila. Este recomandat ca amplificatorul sa fie pozitionat pe blatul de jos, iar restul de echipamente alaturi si deasupra.

 

Aspectul pe care il puteti remarca imediat este legat de libertatea de acces pe toate fetele comodei, lucru care faciliteaza pozitionarea lejera a aparaturii. Ventilatia aparatelor audio/video este perfecta, prin urmare nu poate aparea niciun eveniment neplacut din acest punct de vedere. Pentru ca aspectul sa fie in totalitate impecabil dupa ce ati asezat toate aparatele, folositi-va si de posibilitatea de a ascunde cablurile de conectare.

Din punct de vedere estetic si cromatic aceasta consola media cu semineu tv poate fi ascociata cu majoritatea stilurilor in amenajarile interioare contemporane. Cel mai bine se va acomoda cu stilul minimalist, insa si un stil modern in care sunt preferate materiale naturale (lemn, sticla,) ii vor fi pe plac. Stiind deja ca nuanta de culoare predominanta este una inchisa, puteti anticipa ca peretii sau covoarele sa aiba o culoare in contrast.

 

Inainte de a comanda o Consola Media cu Semineu La Salle verificati cu atentie toate informatiile legate de dimensiunile acestuia. In caseta tehnica a produsului le veti regasi pe toate, inclusiv rata maxima de incarcare cu greutate a blatului.

Lasă un comentariu

1 + 5 =