Amenajari exterioareTerasa

Amenajare terasa – 8 idei cu buget mic

Distribuie articolul

Terasa poate fi unul dintre cele mai dificele locuri de amenajat, mai ales daca este vorba de un buget restrans. Totusi, daca incepeti amenajarea ei si o duceti la bun sfarsit, aceasta va deveni locul ideal pentru serile de vara cu prietenii si rudele sau coltisorul de relaxare caruia ii simti lipsa. In randurile de mai jos, va prezentam 22 de idei pentru amenajarea terasei cu un buget redus.

1. Plante in ghiveci agatate de balustrada

Indiferent ca este vorba de terasa unui apartament sau a unei case, plantele in ghiveci agatate de balustrada sunt un mod simplu de infrumusetare. Pot fi gasite in diverse culori in functie de nevoile tale.

2. Un loc de luat masa exterior

Daca aveti oaspeti in mod obisnuit sau familia este una numeroasa, atunci un loc exterior pentru luat masa poate fi ideal, avand la dispozitie un spatiu mai mare in exterior si in acelasi timp perfect pentru momentele in care intreaga familie se reintregeste.

3. Loc de relaxare exterior

Terasa este un locul ideal unde sa iti petreci serile, mai ales atunci cand este amenajata cu fotolii si alte lucruri care includ sezuturi. Recomandarea noastra e sa te bucuri pe terasa cand ai ocazia de un apus alaturi de cei dragi. De mentionat este si efectul placut creat de bio-semineul din imagine.

4. Plantele mari in ghiveci

Daca aveti un spatiu care sa va permita, plantele mari in ghiveci sunt un decor excelent in cadrul terasei. Ele vor umple spatiile goale si vor aduce un plus de energie.

6. Iluminatul

Modul prin care alegi sa aduci lumina in timpul noptii pe terasa ta, este decisiv pentru modul in care ea se va prezenta pe timp de noapte. Poti alege lumini de tip felinar sau ghirlande cu becuri mai mici special pentru spatiile exterioare.

6. Hamacul

Esti o fire visatoare si iti doresti locul acela care te va face sa uiti de tot pret de cateva minute sau chiar ore? Hamacul e un element care nu trebuie sa lipseasca de pe terasa ta.

7. Gazonul artificial

Usor de intretinut si la un cost de achizitie relativ redus, gazonul artificial nu are nevoie de apa si nu necesita alocarea unui timp periodic pentru intretinerea lui.
 
8. Podea ridicata de la sol

Chiar daca e vorba de un apartament ca in imaginea de mai sus sau e vorba de terasa unei case, un spatiu ridicat de la nivelul solului este un element modern cu aspect luxos, care face ca totul din jurul sau sa fie mai primitor.

 

Lasă un comentariu

88 − = 84